Site negasit pe Google. De ce nu apare site-ul meu pe internet?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Cuprins articol

Daca veti cauta pe Google numele site-ului tau nou si nu apare in rezultate inseamna ca motorul de cautare Google nu a indexat inca site-ul si este negasit pe Google.
Site negasit Google

Aveti un magazin online sau un site prea nou si Google nu il poate afisa deoarece nu este inca indexat. Acesta scaneaza la intervale cuprinse intre 5-15 zile (Google nu divulga aceste intervale insa am observat dupa rata indexarii magazinelor noastre). Procedura de indexare a site-urilor este automata si nu se poate controla.

Ce puteti face pentru a grabi indexarea unui site nou pe Google?

Metoda 1 – Faceti cateva solicitari (cate 1/zi) catre Google, la urmatoarea adresa, dupa ce ati inscris site-ul in Google Search Console – atentie insa sunt foarte multe solicitari si este posibil ca aceast lucru sa dureze.

Metoda 2 – Cea mai eficenta metoda: creati un link catre magazinul dvs. Una din cele mai usoare cai este sa va inscrieti intr-un forum al unui site cunoscut si sa postati 1-2 comentarii. Trebuie sa aveti grija sa nu faceti comentarii gen spam promovand magazinul sau site-ul direct in comentariu, luati parte la discutie pur si simplu. Puneti apoi la semnatura adresa magazinului sau va semnati direct cu adresa magazinului de tip link.

Metoda 3 – Creati un blog extern. Creati un blog extern pe http://blogspot.com Scrieti cateva posturi si cateodata lasati link catre magazinul dvs. Cu putin noroc magazinul va fi indexat de Google destul de repede.
Citeste aici despre importanta unui blog >>

Daca veti alege metoda 2 si 3 va vor ajuta si pe viitor sa obtineti mai multe linkuri catre site-ul dvs. Linkurile imbunatatesc pozitionarea in motoarele de cautare. Cu a treia metoda beneficiati de faptul ca Google indexeaza blogurile mai repede decat site-urile normale. Prin adugarea unui blog extern magazinului dvs. veti fi indexat mai repede de Google decat o fac in mod obisnuit.

Ghid de optimizare a unui magazin online pas cu pas >>

Faci un comentariu sau dai un răspuns?