De ce ajung email-urile in spam?

Cauza emailurilor care ajung in spam-ul expeditorului poate fi dataorata unor linkuri sau adrese de email ce sunt inserate in corpul email-ului sau din cauza reputatiei proaste a IP-ului shared.
Cum scrii un articol de blog de succes

Cum scrii un articol pe blog. Anatomia unui articol de succes in mediul online.

Google exista datorita continutului scris pe internet. Rolul acestuia este de a afisa continut (text, imagini, video) ce raspund intrebarilor adresate de utilizatori.

Programare telefonica Facebook Romania

Programarea telefonica este disponibila doar pentru firmele de publicitate și subiectele trebuie să fie legate de marketing și promovare
Domenii premium

Domenii premium cu extensie .ro

Dupa eliminarea taxei unice de la ROTLD domeniile cu extensie .ro pot fi reinnoite anual. Astfel, cu aceasta decizie foarte multe domenii premium care in trecut au fost blocate sunt acum disponibile. Cum facem sa aflam aceste domenii?
Cat costa un magazin online

Cat costa un magazin online?

Pentru orice antreprenor ce doreste sa-si deschida un site de vanzari online este foarte important sa afle cat costa un magazin online si in ce consta investitia sa. Înainte sa vorbim despre bani credem că orice afacere care pune satisfactia clientului pe primul loc are sanse mari de reușită.
Facebook Cont Afaceri

Ce este o pagina de Facebook business

Pagina de facebook pentru afaceri este recomandata pentru firmele care doresc un plus de expunere in mediul online pe cea mai cunoscuta platforma de socializare.
Brand versus Logo

Care este diferenta intre Logo si Brand?

Apple versus Samsung, Nike versus Adidas, Coca-Cola versus Pepsi — aceste dezbateri contradictorii au existat dintotdeauna. Apartinatorii unora si altora isi apara fiecare partea de mult timp. Au fost incercari continue de a intari brand-urile cu sustinatori.
Optimizare SEO Magazin Online

Ghid optimizare magazin online pentru incepatori

Informatii despre modul de preluare si afisare folosit de Google in rezultate, ce inseamna URL SEO friendly, meta-tag cuvinte cheie, meta-tag titlu, meta-descriere, etichete.
Site negasit Google

Site negasit pe Google. De ce nu apare site-ul meu pe internet?

Daca veti cauta pe Google numele site-ului tau nou si nu apare in rezultate inseamna ca motorul de cautare Google nu a indexat inca site-ul si este negasit pe Google.