3 motive pentru a avea blog integrat in magazinul online

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter

Cuprins articol

Blogul reprezinta un instrument foarte util pentru un magazin online. Din diverse motive nu multe magazine online aleg sa implementeze un blog. Va prezentam 3 motive pentru care crearea unui blog pentru magazinul dvs. reprezinta un beneficiu si trebuie sa-l implementati cat de curand:
blog

FOLOSESTE BLOGUL PENTRU A CONVINGE CUMPARATORII INDECISI

Blogul va ofera posibilitea de a va exprima liber. Prin intermediul blogului puteti publica articole ce contin cuvinte cheie si informatii detaliate pe care nu le puteti integra in magazinul dvs. online, dar pe care doriti sa le oferiti clientilor dvs.

Ex: Daca un magazin online vinde produse pentru copii, articolele dvs. vor contine informatii pe larg despre alimentatia copiilor, cresterea si educatia copiilor, etc.

AVANTAJELE UNEI POZITIONARI MAI BUNE PE GOOGLE

Pentru o imbunatatire a profilului de link-uri intern (conexiunea legaturilor de tip link) se pot folosi in cadrul articolului link-uri diverse catre  o categorie, o anumita grupa de produse obtinuta in urma unei fitrari, sau cireasa de pe tort: afisarea produselor recomandate direct in pagina articolului (aveti un print screen mai jos).

Un alt avantaj ar fi indexarea mai rapida a produselor noi prin link-uirea lor. Totodata este locul potrivit prin care se pot anunta promotiile.

TRANSFORMA VIZITATORII IN CLIENTI FORMAND O COMUNITATE

Formati o comunitate in decursul timpului si atrageti noi clienti prin informatiile din articol, oferind posibilitatea de a se alatura comunitatii prin comentarii sau intrebari postate in cadrul articolului.

Ex: Daca un magazine online ce comercializeaza biciclete si piese de schimb publica un articol cu informatii detaliate despre modul cum poate fi folosit un anumit tip de bicicleta, vizitatorii vor afla daca produsul se potriveste cerintelor sau vor putea pune intrebari comunitatii.

Site-ul tau nu apare pe Google? Vezi de ce nu apare pe internet

Categorii Blog

Cele mai citite

Articole recente

Facebook