Conexiunea securizata HTTPS cu un certificat SSL

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter

Cuprins articol

Google a căutat permanent posibilități pentru a îmbunătăți modul în care Chrome comunică securitatea conexiunilor paginilor HTTP.
Conexiune securizata https

Acum browserul Chrome marchează paginile HTTP ca fiind „Nesigure” dacă conțin câmpuri unde sunt necesare introducerea parolelor sau cărților de credit. Începând din octombrie 2017, Chrome va afișa avertismentul „Nesigur” în două situații: când utilizatorul introduce datele pe o pagina HTTP și pe toate paginile vizitate în modul Incognito.

Planul celor de la Chrome este de a marca site-urile HTTP ca fiind nesigure pe baza unor criterii din ce în ce mai mari. Parolele și cărțile de credit nu sunt singurele informații care ar trebui să fie private. Orice tip de date pe care utilizatorii le introduc pe site-uri web nu ar trebui să fie accesibil altora din rețea, așa că începând cu versiunea 62, Chrome afișează avertismentul „Nesigur” atunci când utilizatorii introduc parole sau informții bancare în site-uri HTTP.

Internetul ar fi un loc mai sigur dacă toate site-urile ar fi criptate. Google avertizează companiile să își cripteze site-urile cu protocolul HTTPS, prin instalarea unui certificat SSL. Bineînțeles, dacă ești avertizat când introduci datele cardului bancar sau o parolă, nu mai vrei să apeși pe „Enter” și să trimiți această informație nesecurizată spre tot internetul!
Daca site-ul tău nu este încă securizat, acum este momentul să acționezi pentru magazinul tau online!

Cat costa un magazin online

Cat costa un magazin online?

Pentru orice antreprenor ce doreste sa-si deschida un site de vanzari online este foarte important sa afle cat costa un magazin online si in ce consta investitia sa. Înainte sa vorbim despre bani credem că orice afacere care pune satisfactia clientului pe primul loc are sanse mari de reușită.

Citeste mai mult »

Categorii Blog

Cele mai citite

Articole recente

Facebook