Creare magazin online

Rapid. Simplu. Eficient.

Popescu Andreea
Sablon Magazin Online Jewela
01
BUN VENIT

Suntem o agenție creativă de ecommerce

Avem un istoric din 2007, clienții noștri generând milioane de euro în vânzări anuale. Dacă doriți un magazin online nou sau să vă reproiectați magazinul existent astfel încât să vă măriți vânzările acum este momentul.

02
CE FACEM ?

Oferim magazine online la cheie

Suntem o agenție de comerț electronic axată pe serviciul de creare magazin online, tehnologie, design și marketing. Ajutăm firmele noi sau cu vechime, construim magazine online moderne care ajută la creșterea profiturilor și cotei din social media. Implementăm soluții bazate pe date concrete pentru că ne dorim ca clienții noștri să prospere și să le creăm oportunități care să conducă la venituri mai mari. 

Oferim suport tehnic și găzduire pentru clienții care doresc servicii profesionale de hosting și customer service. Dacă doriți un magazin online nu ezitați să ne contactați.

Agentie ecommerce CostiDesign

Pachet complet de magazin online

CAȘTIGI TIMP CU AUTOMATIZAREA PROCESELOR

Magazin Online Plata cu cardul

Plată securizată cu cardul

Ai integrare plată securizată cu cardul pentru fiecare pachet pe care îl alegi. 

Generare automată AWB

Pentru oricare pachet de magazin online ai integrare cu un curier rapid la alegere.

Magazin Online Facturare

Facturare dintr-un singur pas

Emiterea facturilor fiscale direct din panoul de administrare sau integrare cu alte aplicații fiscale.

Magazin Online cu panou de administrare

Gestionezi categoriile, produsele și comenzile eficient

Administrare ușoară

Panoul de administrare al magazinului este extrem de intuitiv. Puteți adăuga rapid produse, fotografii de produs, categorii, subcategorii, producători și să configurați metodele de transport și plată într-un timp foarte scurt.

Toate funcțiile incluse

Puteți folosi resursele platformei la capacitate maximă utilizând instrumentele de marketing: vouchere, cupoane de reduceri, puncte recompensă sau rapoarte: raport vânzări sau produse, sistem dedicat pentru returnări, etc.

Accesibil, simplu

Nu trebuie să aveți griji în privința cunoștințelor de programare. Toate funcționalitățile sunt pregătite, verificate și funcționale. Aveți la dispoziție secțiunea membri cu tutoriale despre funcțiile importante ale magazinului.

Design modern

Vom realiza magazinul online cu un design unic. Acesta include un design unic pentru varianta desktop si design adaptat pentru telefon mobil și tabletă (responsive).

Produse nelimitate

Puteți adăuga produse, categorii, optiuni, filtre si atribute  în mod nelimitat, față de alte soluții de magazin online. Această funcționalitate este disponibilă pe oricare versiune a magazinelor noastre.

Opțiuni și filtre

Indiferent de pachetul pe care il alegeți, veți beneficia de posibilitatea nelimitată de a creea filtre și opțiuni produselor din magazin. Aceste funcționalități sunt utile în selectarea sau filtrarea produselor după anumiți parametri.

Am avut câteva probleme și am primit rezolvarea nu sugestii, am apreciat asta. De la început am beneficiat de un serviciu de creare magazin online modern cu un design diferit față de concurență cu care am mărit vanzările cu peste 500%!

Ciprian Stratulat - pictor
Stratulat Ciprian
CLIENȚI

Peste 750 de magazine online la cheie

Avem în portofoliul nostru clienți din toate domeniile: fashion, electrocasnice, alimente, mobilier, scule și unelte, decorațiuni, încălțăminte, produse bio, materiale de construcții, etc.

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

03
DESIGN

Cele mai moderne șabloane pentru magazine online

Poți alege un șablon din lista de teme grafice. Vizualizează șabloanele grafice pentru magazine online și convinge-te că sunt cele mai creative și moderne de pe piață. Echipa noastră va personaliza tema aleasă de tine în concordanță cu domeniul de activitate al magazinului. Aceste modificări constau în culorile folosite, fonturi și banerele din prima pagină. 

Oferim servicii de realizare magazin online din 2007. Magazinele online sunt realizate pe platforma Opencart. Pachetele noastre de magazin online sunt accesibile si utilizate de sute de clienți. Cu functionlitatile puternice ale platformei puteți gestiona conținutul magazinului: produse, categorii, oferte, discounturi, urmarirea comenzilor și nu numai. 

Peste 90% din clienții cu care discutăm despre magazine online, ne aleg pe noi. Acestea sunt parteneriate pe termene lungi pe care ni le asumăm. Daca ești la început hai să „povestim” despre business-ul tău.

04
PROCEDURA

Cum funcționează?

Pentru început alegi un pachet de magazin online ne spui obiectul tău de activitate și soliciți oferta. După ce îți confirmăm că totul este în regulă trecem la realizarea magazinului online.

Echipa noastră va realiza design-ul magazinului, implementarea plății cu cardul  (Visa, Mastercard, SMS, rate, etc), integrarea unui curier rapid (FAN Curier, Urgent Cargus, Sameday, DPD, etc.) precum și toate setarile legale pentru GDPR.

Primești datele de acces în interfața de administrare, începi să introduci produsele și să vinzi.

pachete de creare magazin online la cheie

Oferta de pret

MAGAZIN ONLINE

Silver
525
  •  

MAGAZIN ONLINE

Gold
635
  •  

MAGAZIN ONLINE

Platinum
815
  •  
RASPUNSURI

Întrebări frecvente

  1. Va decideti asupra unui pachet de magazin online, dupa care apasati pe butonul „Solicita oferta”.
  2.  In formularul de solicitare alegeti serviciile de care aveti nevoie: pachetul ales, gazduire si domeniu.
  3. Dupa ce expediati formularul, echipa noastra verifica datele introduse (in cazul in care sunt nelamuriri veti fi contactat telefonic). 
  4. Dupa discutiile in privinta proiectului, modalitatile de plata si semnarea contractului se va demara realizarea magazinului online.
  5. La finalizarea proiectului, dupa ce ati receptionat magazinul online, se va emite factura cu restul de plata, dupa ce suntei pe deplin multumiti de rezultat.
  6. Primiti pe email datele de acces in magazinul online, sectiunea membri (unde aveti acces la tutoriale video cu administrarea magazinului, articole SEO, vanzari, etc.) Beneficiati de suport tehnic pe telefon si email in functie de pachetul selectat.

Magazinele online realizate de echipa de ecommerce CostiDesign sunt complete. Poți incepe sa vinzi imediat, trebuie doar sa introduci produsele. Echipa noastră va introduce în limita a maxim 10 produse și 10 categorii, restul urmând să fie introduse în magazinul online de către dvs.

Magazinul devine activ si vei putea vinde produsele online dupa ce se achita restul de plata 50%.

Nu. Pretul platformelor de magazin online nu au inclus domeniul si gazduirea. In cazul in care detineti deja domeniul putem oferi gazduirea magazinului. Daca ai deja un cont de gazduire poti sa il folosesti in continuare pe acesta.

Toate magazinele noastre online folosesc platforma Opencart. Pentru șablonul folosit in magazin vei primi un cod de licență unic.

Da. Se poate face upgrade oricand. Luati legatura cu echipa noastra de suport.

Suportul tehnic este oferit oricarui client existent, pentru orice pachet comandat. Suportul tehnic este oferit telefonic, online prin email sau sistem de tichete ori prin sectiunea membri dedicata exclusi clientilor nostrii.

Fiecare pachet de magazin online are inclusa o perioada gratuita de acordare a suportului online. Dupa expirarea suportului online aveti posibilitatea, optional, de a extinde aceasta perioada de suport tehnic. Mai multe detalii in pagina de module.

Pentru crearea unui magazin online ai nevoie doar de produsele pe care doresti sa le vinzi.

Noi te vom ajuta sa cumperi un domeniu, sa alegi un curier rapid si sa inchei un contract cu un procesator de plati online. 

Daca doresti sa ai succes imediat iti recomandam si un buget pentru promovare.

Preturile afisate sunt finale si nu contin alte taxe ascunse. Nu suntem platitori de TVA. Absolut toate servciile si produsele vandute de noi au preturile afisate.

La inceput vei alege o tema din galeria noastra de sabloane. Noi vom adapta culorile, fonturile si bannere-le temei in mod profesional.

Pentru pachetul Platinum este posibil si modificarea design-ului personalizat, unic in limita a 20 modificari. Vom solicita 1-2 site-uri pentru inspiratie si vom crea un design asemanator.

Testeaza magazinul online

VEZI LIVE ȘABLOANELE ȘI PANOUL DE ADMINISTRARE

Șabloane magazin
Panou administrare
NOUTĂȚI

Postari recente pe blog despre eCommerce