CostiDesign

Stimați clienți,

Cu multă emoție vă anunțăm că, după 15 ani de activitate în domeniul web design-ului, am luat decizia de a închide afacerea noastră. A fost o călătorie extraordinară, plină de provocări și succese remarcabile, iar voi ați fost parte integrantă din această experiență.

Suntem recunoscători pentru încrederea și sprijinul pe care ni l-ați acordat de-a lungul anilor și suntem mândri de rezultatele pe care le-am obținut împreună. Am avut privilegiul de a crea site-uri de prezentare și magazine online de înaltă calitate pentru dumneavoastră, satisfăcând cerințele și nevoile voastre.

Cu toate acestea, a venit momentul să închidem acest capitol și să mergem mai departe în alte direcții. Ne dorim să vă mulțumim sincer pentru colaborare și pentru că ne-ați fost alături în această călătorie.

Pentru cei care aveți proiecte în desfășurare sau intenționați să lucrați cu noi, vă asigurăm că vom finaliza cu profesionalism și dedicare toate angajamentele asumate.

În continuare, vă recomandăm să căutați alternative în domeniul web design-ului pentru viitoarele proiecte. Există multe agenții și profesioniști talentați care pot satisface cerințele voastre și vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele online.

Încheiem cu un sincer „Vă mulțumim!” și vă urăm toate cele bune în continuare.

Cu stimă,

Echipa CostiDesign