CostiDesign, 10 ani de activitate neintrerupta

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter

Cuprins articol

Am implinit 10 ani de activitate neintrrupta cu agentia de webdesign CostiDesign. Cum era si firesc am facut o mica petrecere cu prajituri si tort.
CostiDesign Aniversare

Acum 10 ani, pe 26.03.2007 incepea povestea costidesign.ro. Suntem din Ardeal, ne grabim incet. În 10 ani au fost doar 4 versiuni ale site-ului costidesign.ro: 2007 site-ul de lansare, 2009, 2013 și 2015 (cea din prezent).

Site-ul nu a fost întrerupt niciodată. La început au fost diverse servicii de machetare și grafică, site-uri și magazine online. Din 2009 magazinele online au început să crească încet, oamenii să înțeleagă că dacă au un magazin fizic este musai și un magazin online. După estimările noastre, în cei 10 ani am realizat undeva la 5-600 de magazine online, 3-400 site-uri de prezentare, 80-100 logo-uri de companie și 4 servere proprii pe care sunt găzduiți 95% din clienții noștri. Cam atât.
P.S. Încă ceva: am avut și cele mai bune prăjituri și tort.

CostiDesign Aniversare
CostiDesign Aniversare 10 ani
CostiDesign Aniversare
CostiDesign Aniversare 10 ani
Cat costa un magazin online

Cat costa un magazin online?

Pentru orice antreprenor ce doreste sa-si deschida un site de vanzari online este foarte important sa afle cat costa un magazin online si in ce consta investitia sa. Înainte sa vorbim despre bani credem că orice afacere care pune satisfactia clientului pe primul loc are sanse mari de reușită.

Citeste mai mult »

Categorii Blog

Cele mai citite

Articole recente

Facebook