Domenii premium cu extensie .ro

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Cuprins articol

Dupa eliminarea taxei unice de la ROTLD domeniile cu extensie .ro pot fi reinnoite anual. Astfel, cu aceasta decizie foarte multe domenii premium care in trecut au fost blocate sunt acum disponibile. Cum facem sa aflam aceste domenii?
Domenii premium

Gaseste rapid un nume pentru site-ul tau folosind domenii premium

O informatie buna te poate scapa de multa bataie de cap si timp pierdut. Important este sa stii unde sa cauti. Noi am gasit si vom impartasi cu tine acest pont. Este vorba despre domenii premium romanesti expirate care sunt o adevarata oportunitate pentru ca vin la pachet cu vechime si uneori cu un profil de backlinkuri. La acelasi pret ca un domeniu nou poti cumpara un domeniu premium cu vechime si backlink-uri.

Sa luam un exemplu: sunt la inceput si caut un domeniu pentru site-ul meu, bun, brandabil si doresc sa-mi fac un magazin online cu vanzari de hrana pentru animale de companie.

Accesati site-ul ExpiredDomains.net si creati un cont. Fara cont veti avea o limitare la utilizarea acestuia.

In campul Keyword Domain Search voi cauta food.ro (folosesc .ro la sfarsit pentru ca doresc domeniu pe Romania, daca cautati pe .com sau alte extensii, adaugati-le la sfarsit.

Domenii premium

Cum interpretam datele

Dupa cum vedeti in imaginea de mai sus sunt cateva domenii expirate foarte bune: animalfood.ro, naturafood.ro, cel putin la momentul scrierii acestui articol.

In coloana WBY apare anul in care a fost prima data inregistrat domeniul. Animalfood.ro este inregistrat pentru prima data in 2005). In diverse cazuri s-a observat ca si vechimea unui domeniu este un factor de afisare in rezultatele Google.

Coloana BL indica numarul de backlinkuri, un alt bonus. Backlink-urile ofera o crestere a site-ului in rezultate, mai ales daca acestea provin de pe site-uri de calitate.

Coloana LE indica numarul de caractere al domeniului, foarte util daca doriti un domeniu scurt (folositi-l pentru filtrare).

Citeste si 2 metode pentru alegerea unui nume de domeniu

Concluzie

Daca aveti putin noroc puteti inregistra domenii premium cu o vechime de peste 10-15 ani cu backlinkuri si istoric la un pret modic. 

Daca te-am ajutat cu informatiile de mai sus, fii recunoscator si da-ne un like sau share.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Faci un comentariu sau dai un răspuns?