Ce este o pagina de Facebook business

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Cuprins articol

Pagina de facebook pentru afaceri este recomandata pentru firmele care doresc un plus de expunere in mediul online pe cea mai cunoscuta platforma de socializare.
Facebook Cont Afaceri

O pagina de afacere Facebook ajuta oamenii sa afle despre afacerea voastra, in ceea ce priveste serviciile, produsele, cum puteti fi contactat si care este adresa firmei dvs. Pagina dvs. de facebook va avea un meniu in partea stanga care va permite vizitatorilor sa vizualizeze informatii, fotografii si videoclipuri, evenimente, recenzii si postari.

Merita sa ai o pagina de facebook pentru afacere?

Raspunsul este: da! Daca postezi la intervale regulate si continui fara intrerupere sa postezi, vei vedea o anumita valoare pentru afacerea ta. Cu ajutorul paginii poti avea o afisare sporita a serviciilor tale, si sa ai mai multi potentiali clienti. La ora actuala este cel mai puternic canal de marketing.

Care este diferenta intre pagina personala de Facebook si contul de afaceri?

Pagina de business are fani. Ei trebuie sa aprecieze pagina de afaceri, sa dea „Like”, la contul personal sunt „prieteni”. Diferenta majora este ca puteti rula campanii de publicitate cu o pagina de Facebook business, ceea ce nu puteti face cu un cont personal.

Cat costa sa ai o pagina de Facebook business?

Nimic, este gratuit. La fel ca si conturile personale sau grupurile de pe facebook puteti configura si folosi o pagina Facebook Business gratuit, indiferent de numarul de urmaritori sau like-uri pe care le are pagina. Chiar daca veti cheltui bani pe publicitate (facebook Ads) nu exista nici o taxa pentru aspectele organice ala paginii dvs. de business.

Cum imi creez o pagina de Facebook business?

Apasa pe linkul acesta. Apoi selecteaza tipul paginii, completeaza informatiile necesare, apasa pe butonul „Continua” si urmeaza instructiunile afisate pe ecran.

Pot sa creez o pagina Facebook business fara sa am cont personal?

Nu, nu se poate crea o pagina de afaceri Facebook fara un cont personal. Facebook are nevoie de un profil de administrator pentru contul de afaceri. Cu toate acestea folosind contul de Facebook Business Manager puteti rula oarecum o pagina de afaceri fara a avea un profil personal.

Domenii premium

Domenii premium cu extensie .ro

Dupa eliminarea taxei unice de la ROTLD domeniile cu extensie .ro pot fi reinnoite anual. Astfel, cu aceasta decizie foarte multe domenii premium care in trecut au fost blocate sunt acum disponibile. Cum facem sa aflam aceste domenii?

Citeste mai mult »

Faci un comentariu sau dai un răspuns?