Setari Prima pagina

In aceasta pagina aveti instructiuni, informatii si video pentru folosirea modulelor din prima pagina a magazinului.

1. Setari Modul Revolution Slider

Revolution Slider este un modul avansat ce poate prezenta imagini cu elemente avansate de imagini si text. Acest modul poate fi utilizat in modul boxed (ingust, cu margini) sau fullwidth (pe tot ecranul, fara margini). Revolution Slider poate fi adaugat in orice layout si orice pozitie. (Click aici pentru a vedea pozitiile modulelor).

Dimensiuni imagini (Fullwidth) – Temele: 2, 4, 5

Slideshow in Fullwidth mod extinde slider-ul 100%, adica acopera spatiul browser-ului de la stanga la dreapta complet. Pentru a seta slider-ul in mod fullwidth la setarea Top or Bottom Positions Setings/Fullwidth selectati ON. Modulul Fullwidth poate fi  adauga doar in pozitia Top (sus) sau Bottom (jos).  Dimensiunea minima recomandata pentru slider-ul fullwidth este aprox. de 1500px, maxim pana la 1920px. Inaltimea slider-ului va fi intotdeauna cea pe care o introduceti la setarea General Options/Slider Height.

Dimensiuni imagini (Boxed) – Temele: 1, 3, 6, 7, 8, 9, 10

Slider-ul afisat in modul Boxed are aceeasi latime cu ceea a magazinului (de regula cu margini in stanga si dreapta). Pentru a seta slider-ul in mod boxed la setarea Top or Bottom Positions Setings/Fullwidth selectati OFF. Inaltimea slider-ului va fi intotdeauna cea pe care o introduceti la setarea General Options/Slider Height.

Durata 13:16 min.

2. Setari Modul Carousel

Modulul Carousel permite afisarea urmatoarelor elemente: produse, categorii, imagini pe un singur rand cu posibilitatea de a indica cate produse sunt vizibile. Modulul Carousel poate fi adaugat in oricare Layout si afisat in orice pozitie. Pentru a crea/edita un modul Carousel  urmariti clipul de mai jos.

Durata 4:20 min.

3. Setari Modul Custom Sections

Cele mai populare „produse” , ajuta-ma sa aleg.
Conform bunelor practici in magazinele online, este necesara evidentierea catorva grupuri de produse pe Home Page (Prima Pagina): cele mai vandute, noutati, produse recomandate, etc.

„Nu am cum sa dau gres in alegerea mea, si altii au cumparat acest produs..”

Modulul Custom Sections permite afisarea unor elemente (produse, categorii, brand-uri), intr-un format grila cu posibilitatea de a seta cate lemente sunt vizibile. Modulul Custom Sections poate fi adaugat in oricare Layout si in urmatoarele pozitii: (Top, Content Top, Content Bottom, Bottom). Pentru a crea/edita un modul Custom Sections urmatiti clipul de mai jos.

Durata 8:20 min.

4. Setari Modul Side Category

 Modulul Side Category permite afisarea unui modul de categorii in partea stanga sau dreapta a magazinului. Acesta poate fi afisat pe oricare pagina a magazinului (prima pagina, pagina de categorie, pagina de produs, etc.)

Durata 3:04 min.

5. Setari Modul Newsletter

Modulul de Newsletter permite colectarea adreselor de email si stocarea lor. Modulul poate fi adaugat in oricare Layout si orice pozitie inclusiv in Footer/Subsol. Puteti personaliza mesajul de abonare/Dezabonare din Setari/Modules/Newsletter. Lista abonatilor la Newsletter poate fi gasita la Settings/Modules/Newsletter/Newsletter Subscribers. De aici aveti posibilitatea de a exporta lista abonatilor in format CSV ce poate fi folosita in alte aplicatii de email.

Durata 3:04 min.