Construim magazine online care chiar vând

DESPRE NOI

Suntem o agenție de ecommerce

Oferim servicii de realizare magazin online din 2007. Magazinele online sunt realizate pe platforma Opencart. Pachetele noastre de magazin online sunt accesibile si utilizate de sute de clienți. Cu functionlitatile puternice ale platformei puteți gestiona conținutul magazinului: produse, categorii, oferte, discounturi, urmarirea comenzilor și nu numai. 

Peste 90% din clienții cu care discutăm despre magazine online, ne aleg pe noi. Acestea sunt parteneriate pe termene lungi pe care ni le asumăm. Daca ești la început hai să „povestim” despre business-ul tău.

CE FACEM

Web design Magazine Online

Suntem o agenție de comerț electronic axată pe serviciul de creare magazin online, tehnologie, design și marketing. Ajutăm firmele noi sau cu vechime, construim magazine online moderne care ajută la creșterea profiturilor și cotei din social media. Implementăm soluții bazate pe date concrete pentru că ne dorim ca clienții noștri să prospere și să le creăm oportunități care să conducă la venituri mai mari. 

Oferim suport tehnic și găzduire pentru clienții care doresc servicii profesionale de hosting și customer service. Dacă doriți un magazin online nu ezitați să ne contactați.

NOUTĂȚI

Postari recente pe blog

Domenii premium
Ponturi

Domenii cu extensie .ro premium

Dupa eliminarea taxei unice de la ROTLD domeniile cu extensie .ro pot fi reinnoite anual. Astfel, cu aceasta decizie foarte multe domenii premium care in trecut au fost blocate sunt acum disponibile. Cum facem sa aflam aceste domenii?

Citeste mai mult »
Cat costa un magazin online
Info

Cat costa un magazin online?

Pentru orice antreprenor ce doreste sa-si deschida un site de vanzari online este foarte important sa afle cat costa un magazin online si in ce consta investitia sa. Înainte sa vorbim despre bani credem că orice afacere care pune satisfactia clientului pe primul loc are sanse mari de reușită.

Citeste mai mult »