Opinii clienti

Părerea lor contează!

Opinii reale 100% ale clientilor nostri
cu care ne mandrim!

Parere costidesign
studiocasa
Suntem foarte multumiti de suportul acordat cat si de promptitudinea acestor persoane foarte bine pregatite. Ii recomand din toata inima! Profesionisti adevarati !

Nare Constanta

www.studiocasa.ro

resort
SUPER !!! Am inceput colaborarea cu firma COSTI DESIGN in februarie 2015 prin lucru asupra unui site HORECA. Am crescut impreuna. Ca dovada sunt deja la inceputul unui al doilea proiect cu aceasta firma. Cuvintele de bine ce i-ar putea descrie sunt multe. Am sa ma rezum si am sa spun totusi ca am avut o colaborare benefica din prima zi a colaborarii si pana in acest moment. Sper din suflet sa pot spune asta si peste multi multi ani de acum inainte. RECOMAND !!!

Dragos Amariei

www.resort-amenities.com

placeholder

Sunt foarte, foarte multumit de colaborarea cu CostiDesign. Sunt adevarati profesionisti, raspund prompt si au preturi mici pentru serviciile prestate prin urmare accesibile pentru micii intreprinzatori. Ii recomand cu mare placere, acest lucru nu il fac pentru o publicitate voalata ci pur si simplu pentru faptul ca sunt convins de seriozitatea echipei. Pentru echipa Costidesign pe langa cuvintele de lauda le recomand sa dea dovada si pe viitor de acelasi profesionalism sa crestem impreuna si sa ne adaptam la toate schimbarile din sistemul informatic. Avem nevoie de profesionisti de talia dansilor pentru a ne ridica si a fi alaturi de firmele mari cu multi bani care-si permit mentinerea si adaptarea la toate noutatile din domeniul IT.

Dumbrava Marin

biodumbrava.ro

placeholder

Un furnizor de incredere, o colaborare excelenta si oameni de calitate. Suntem fericiti ca putem lucra cu oameni profesionisti care isi fac treaba cu pasiune. Cu siguranta raportul calitate / pret este unul foarte bun. Recomandam cu drag!

Catalina

www.luna-style.ro

placeholder

Am vrut o modificare a temei si sunt ff multumita. A iesit peste asteptari. De fiecare data au fost ff rabdatori cu mine, desi eu nu lucrez in domeniu, mi-au explicat pe intelesul meu, sa-mi pot configura singura site-ul. Recomand cu drag!!

Monica

www.ciorapi.com.ro

placeholder
Promptitudine bazata pe profesionalism. Sunt foarte multumit de colaborare si cu siguranta o sa incepem si alte proiecte.

Cristian Margaritaru

kaufelectro.ro

placeholder
Extrem de multumit!
Foarte prompt si amabil! Calitatea serviciilor este mult peste pretul cerut.
Recomand cu cea mai mare incredere!

Stefan

www.oricare.ro

Sant foarte multumit de calitatea serviciilor,profesionalismul si seriozitatea cu care isi indeplinesc munca,deasemeni raportul calitate pret este foarte bun. Va recomand cu toata increderea firma CostiDesign.

www.romclim.ro

www.romclim.ro

Profesionisti si de mare ajutor! Cand am inceput activitatea am cautat in primul rand o interfata prietenoasa. La Costi Design am gasit si interfata si o echiapa de profesionisti care ne-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie.

Iulian ANGHEL

Firma serioasă plăcere sa lucrez cu ei !
 

Antal Attila

Colaborarea a fost excelenta. Promptitudine, Seriozitate si nu in ultimul rand Profesionalism. Recomand!

Catalin Dancescu

www.milatex.ro

O colaborare foarte buna, un pret bun per total sunt foarte multumit de site. Recomand cu placere!

Catalin Dancescu

www.eladi.ro

nautilus
Preturi avantajoase, dar in special seriozitatea, promptitudinea si bunavointa de a acorda asistenta chiar si dupa instalarea site-ului, ceea ce rar se poate intalni. O experienta excelenta - cu rezultate pe masura! Ma bucur ca am avut incredere sa apelez la CostiDesign

Daniel

www.nautilus.ro

sculeman

Avem o colaborare foarte frumoasa cu CostiDesign, cred ca sunt 3 ani de cand lucram impreuna. Au raspuns prompt cerintelor noastre, optimizare buna si la preturi excelente. In continuare ne dorim sa lucram impreuna cu CostiDesign pentru proiectele viitoare. Multumim CostiDesign !

Mihai Puiu

www.sculemannesmann.ro

placeholder
Sunt foarte multumita, este o echipa excelenta, recomand cu incredere.

Adam Agnes

www.woodshop.ro

placeholder

Raport calitate/pret excelent. Sunt foarte multumit de site si de colaborare. Recomand cu placere !

Cristian Celarel

www.uplight.ro

placeholder

Recomand cu mare drag serviciile CostiDesign! Seriozitate, promptitudine, profesionisti, preturi excelente!

Mihaela Onel

www.omadesign.ro

placeholder
O colaborare foarte buna, la un pret avantajos ! Seriozitate si profesionalism !
Va multumim !

Taslovan Dumitru

www.tmclemninvest.ro

placeholder
Suntem incantati sa va impartasim faptul ca ne bucuram de noua versiune a paginii de prezentare si multumim echipei pentru efortul depus. Am avut cateva indoieli in prima faza in care ne-am cunoscut dar temerile s-au imprastiat rapid dupa numai cateva fraze schimbate telefonic. Au inteles foarte repede ce vreau de la noul site si mi-au explicat foarte clar ceea ce vor sa faca. Super!

Sorin

www.calificare-evaluare.ro

Pot sa spun ca inainte de a colabora, noi am lucrat cu cateva firme carora le-am cerut sa ne faca o imagine de brand care sa integreze sigla, modele de documente, aspect site, materiale publicitare, etc, dar pana sa nu incepem colaborarea cu voi nu am reusit sa gasim ceea ce cautam si iti recomandam serviciile cu oricine am discuta pe aceste teme.

Mircea Gavrila

www.depisto.ro

O echipa profesionista. Site.ul a fost elaborat in timpul promis, au fost facute toate modificarile solicitate. Un plus reprezinta pagina de tutoriale explicate in limba romana pentru platforma de magazine ecommerce "open cart" care a fost de mare ajutor pentru a intelege mai repede cum functioneaza platforma.
Recomand.

Popescu Edward

Recomand tuturor! Totul merge foarte repede, se tine cont de orice parere a clientului. Iar departamentul tehnic este prezent la orice nelamurire, oferind chiar si servicii gratuite!

Crina

Sunt foarte multumit de colaborare. Lucram impreuna de mai bine de 1 an si nu m-au lasat niciodata cand am avut vreo problema/nelamurire. Au raspuns tot timpul in timp util si au facut ce era de facut. Recomand!

Dragos

www.alex-gym.ro

Cei mai buni! Foarte profesionisti!

Roman Constantin