Important! Crearea unui template newsletter nu se poate realiza daca site-ul este in modul mentenanta.

Newsletter-ul poate cuprinde diverse informatii pentru un anumit domeniu de activitate, precum instiintarea produselor cu pret redus, informare de produse noi sau informatii despre companie.

1. Modulul de newsletter contine 10 sabloane standard cu diferite teme, pentru realizarea unui sablon nou accesati Admin > Newsletter > Sabloane Newsletter iar in partea dreapta sus gasiti un buton albastru „Inserare”  de unde puteti face configurarile pentru un sablon personalizat.

2. Pentru a crea un newsletter accesati Admin > Newsletter > Creare si trimitere. In aceasta pagina gasiti selectorul pentru a alege un sablon dar si campurile de unde se poate selecta ce tip de produse sa fie incluse in newsletter (Include produse cu pret redus, Include produse noi, Include produse dintr-o anumita categorie, etc.) in partea de jos sunt afisate campurile pentru a introduce un subiect dar si mesajul newsletter-ului.
La campul „Trimite catre” selectati carui grup de clienti se trimite newsletter-ul (toti abonatii la newsletter, toti clientii, doar unor clienti pe care ii puteti insera individual, etc.)
Pentru a vizualiza newsletterul inainte de trimitere in partea dreapta gasiti un buton albastru cu „Previzualizare”. Daca ati introdus toate informatiile click pe butonul verde cu „Trimitere”.
3. Pentru a verifica statusul newsletter-ului dar si numarul de vizualizari accesati Admin > Newsletter > Statistici Newsletter.