Marketplace. Servicii optionale si module.

Pachetele de magazin online contin module standard. Daca doriti sa adaugati functionalitati noi puteti alege din cele de mai jos.

Taxa de urgenta

Taxa de urgenta pentru realizarea magazinului online in regim de urgenta. Magazinul va fi creat cu prioritate maxima in 2 zile lucratoare.

50 €

Domeniu web

Achizitionare domeniu cu extensie .ro/ .com.ro/ .info/ .net sau .com. Domeniul poate fi cumparat pe 1,2,3 si 10 ani. Efectuam si transferuri.

de la 19,5 €/an

Implementare plata cu cardul

Implementare plata cu cardul in magazinul online ofera posibilitatea clientilor sa efectueze plata cu cardul bancar. Mobilapay Netopia, EuPlatesc, etc.

95 €

Chat online

Implementare chat online. Ofera posibilitatea de a discuta in timp real cu vizitatorii site-ului. Arhiva a mesajelor, detectare IP, blocare user, etc.

70 €

Import Export Excel

Functia oferita de acest modul va permite editarea produselor si categoriilor dintr-un fisier excel. Se exporta fisierul, se editeaza apoi se importa.

90 €

Newsletter Creator

Acest modul va permite crearea si trimiterea emailurilor chiar si programate la anumite intervale. Sunt preluate promotiile, anumite produse, etc.

120 €

Integrare Google services

Se vor integra urmatoarele servicii: Google Analytics Ecommerce, Google Webmasters, Google Analytics si Google AdWords.

65 €

Facturi fiscale

Acest modul va permite crearea si trimiterea facturilor fiscale. Acestea contin toate informatiile necesare impuse de legislatia in vigoare.

100 €

Fan Curier

Generarea automată a AWB-ului și adăugarea lui în SelfAWB, pentru a oferi o organizare mai bună tuturor comenzilor efectuate în magazinul tău online.

120 €