Identitate vizuala

Orice firma are nevoie de materiale de identitate. Putem crea pentru tine: cartile de vizita, mapa de prezentare, foaia cu antet, plicul de corespondenta personalizat si CD-ul de prezentare al firmei/serviciilor dvs.

Identitate vizuala de impact

Orice firma are nevoie de materiale de identitate. Putem crea pentru tine: cartile de vizita, mapa de prezentare, foaia cu antet, plicul de corespondenta personalizat si CD-ul de prezentare al firmei/serviciilor dvs. Folosind un logo firma creat de noi sau furnizat de dvs. va realizam: cartile de vizita, mapa de prezentare a firmei, foaia cu antet personalizat, plicul personalizat al firmei. Toate acestea intr-un singur pachet: PACHETUL PLUS. Click aici pentru lista de preturi pentru crearea unui logo. Iata mai jos exemplul a catorva firme ce au ales pachetul de logo impreuna cu pachetul PLUS.

Carti de vizita, coala cu antet, plic personalizat

La CostiDesign suntem obisnuiti sa cream o impresie de neuitat a marcilor clientilor nostri cu modele de identitate vizuala deosebite. Aceste lucruri sunt considerate a fi putinele aspecte pentru un design al idenitatii corporative si deseori sunt trecute cu vederea. Dar, stim importanta si impactul pe care il pot avea aceste elemente: carti de vizita, coala cu antet si plicul personalizat asupra perspectivelor dvs. Datorita acestui motiv solid, creatorii nostri de brand lucreaza in mod deliberat pentru a proiecta cele mai reusite si de impact proiecte pentru dvs.

GSG Global Coccer Group

Elemente brand: logo design, carte de vizita, coala cu antet, plic personalizat

Cristal Clean

Elemente brand: logo design, carte de vizita, coala cu antet, plic personalizat, CD prezentare

Vrei pachet de identitate vizuala?