Creare Site Web

Cu experienta de peste 15 ani in domeniul web design si peste 700 de proiecte finalizate pentru clientii nostri va punem la dispozitie servicii de creare site web sau creare site prezentare.

Servicii Creare Site Prezentare

Ce trebuie sa avem in vedere la o procedura a realizarii unui site web? Vom afla din discutii preliminare cu dvs. nevoile, asteptarile si cerintele de functionalitate ori design.  Dupa etapa de constructie, proiectarea si designul temei, impreuna cu optimizarea codului sursa, vom lansa pe internet un site web de calitate.
Alegerea unor servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta trebuie sa fie o prioritate pentru compania pe care o reprezinti pe internet. Daca vei alege crearea unui site web cu performante si optimizat SEO, care cuprinde functiile de care ai nevoie vei oferi incredere potentialilor clienti. Fii inspirat si alege un site web profesional care ofera incredere vizitatorilor tai.
Peste 40% din romani verifica pe internet o firma inainte de a colabora cu aceasta! Competentele noastre de web design impreuna cu experienta nostra in vanzari vor genera un site de prezentare elegant si usor de utilizat.

Oferim consultanta si parteneriat de care ai nevoie ori de cate ori este necesar, de peste 15 ani de activitate.

In vederea unui management de proiecte suntem organizati si eficienti si folosim cele mai bune instrumente.

Avem peste 700 de proiecte finalizate in peste 15  ani. Specialistii nostrii au abordat fiecare domeniu de activitate

Oferim garantie pentru oricare site realizat de noi minim 1 an. Desemeni, avem cea mai variata gam de servicii webdesign.

Creare Site Profesional

Procesul de creare site web nu mai este un secret pentru nimeni, trebuie sa fie responsiv! Ce inseamna aceasta? Site-ul est necesar sa fie adaptat pentru fiecare device (telefon, tableta, laptop, desktop). Trebuie sa ai in vedere daca site-ul tau este adaptat pentru fiecare tip de ecran. Interactiunea cu utilizatorul trebuie sa cuprinda o interfata simpla si eficienta, o claritate in exprimare, limbaj si grafica si sa genereze actiune.
Procedura pentru a realiza un site web de prezentare consta in analiza si definirea proiectului printr-un briefing si semnarea contractului. In aceasta analiza vom discuta despre target-ul proiectului si vom face o analiza completa a business-ului firmei. Vom identifica publicul tinta si vom trece la construirea website-ului. Web Design, harta site, template-ul si wireframe-ul vor alcatui acest aspect. Desemeni poate fi idenficat punctul slab al concurentei pentru ca la momentul publicarii clientul nostru sa fie avantajat. O latura foarte importanta este optimizarea SEO si lansarea online.

Etape Creare Site Web

Analizam fiecare proiect separat si venim cu solutii

Preturi incepand de la 110 €