Creare Site Web

Cu experienta de peste 15 ani in domeniul web design si peste 700 de proiecte finalizate pentru clientii nostri va punem la dispozitie servicii de creare site web sau creare site prezentare.

Servicii Creare Site Prezentare

Ce trebuie sa avem in vedere la o procedura a realizarii unui site web? Vom afla din discutii preliminare cu dvs. nevoile, asteptarile si cerintele de functionalitate ori design.  Dupa etapa de constructie, proiectarea si designul temei, impreuna cu optimizarea codului sursa, vom lansa pe internet un site web de calitate.
Alegerea unor servicii personalizate de creare site web pentru afacerea ta trebuie sa fie o prioritate pentru compania pe care o reprezinti pe internet. Daca vei alege crearea unui site web cu performante si optimizat SEO, care cuprinde functiile de care ai nevoie vei oferi incredere potentialilor clienti. Fii inspirat si alege un site web profesional care ofera incredere vizitatorilor tai.
Peste 40% din romani verifica pe internet o firma inainte de a colabora cu aceasta! Competentele noastre de web design impreuna cu experienta nostra in vanzari vor genera un site de prezentare elegant si usor de utilizat.

Oferim consultanta si parteneriat de care ai nevoie ori de cate ori este necesar, de peste 15 ani de activitate.

In vederea unui management de proiecte suntem organizati si eficienti si folosim cele mai bune instrumente.

Avem peste 700 de proiecte finalizate in peste 15  ani. Specialistii nostrii au abordat fiecare domeniu de activitate

Oferim garantie pentru oricare site realizat de noi minim 1 an. Desemeni, avem cea mai variata gam de servicii webdesign.

Creare Site Profesional

Procesul de creare site web nu mai este un secret pentru nimeni, trebuie sa fie responsiv! Ce inseamna aceasta? Site-ul est necesar sa fie adaptat pentru fiecare device (telefon, tableta, laptop, desktop). Trebuie sa ai in vedere daca site-ul tau este adaptat pentru fiecare tip de ecran. Interactiunea cu utilizatorul trebuie sa cuprinda o interfata simpla si eficienta, o claritate in exprimare, limbaj si grafica si sa genereze actiune.
Procedura pentru a realiza un site web de prezentare consta in analiza si definirea proiectului printr-un briefing si semnarea contractului. In aceasta analiza vom discuta despre target-ul proiectului si vom face o analiza completa a business-ului firmei. Vom identifica publicul tinta si vom trece la construirea website-ului. Web Design, harta site, template-ul si wireframe-ul vor alcatui acest aspect. Desemeni poate fi idenficat punctul slab al concurentei pentru ca la momentul publicarii clientul nostru sa fie avantajat. O latura foarte importanta este optimizarea SEO si lansarea online.

Etape Creare Site Web

Analizam fiecare proiect separat si venim cu solutii

Pentru a realiza un site functional aveti nevoie de un nume de domeniu si un server securizat cu certificat SSL, aceasta implica serviciul de gazduire web. Toate aceste aspecte sunt necesare si fara unul din ele nu veti putea avea un site. Noi folosim platforma WordPress care este cel mai utilizat CMS de pe internet, cca. 30% din continutul de pe internet folosind aceasta platforma. Numele domeniului reprezinta site-ul si adresa acestuia. Acesta poate fi gasit pe Google cand va fi cautat in motoarele de cautare. Daca site-ul este pentru business este recomandat sa fie sub forma numelecompaniei.ro. Nu fi ingrijorat daca acesta este ocupat sunt o multitudine de variatii pe care le poti incerca si sigur vei gasi una viabila.
Este timpul sa facem cateva sapaturi si sa vedem ce anume face concurenta. Nu conteaza daca concurenta este la nivel national sau international, in acest domeniu exista o competitie continua in webdesign. Trebuie sa ne asiguram ca am intels cum concurenta isi desfasoara afacerile cu ajutorul site-ului, ce tipuri de actiuni fac, cum isi atrag clientii si gasim o cale pentru ca noi sa o facem ai bine. Intotdeauna este bine sa inveti de la cei puternici care ofera exact ce oferi tu, nu ai cum sa gresesti niciodata cand ai ca model o afacere solida.  Vom lucra indeaproape cu in aceasta faza schimband idei pana vom ajunge la designul final pentru site-ul web.

Primul pas este crucial deoarece solicita developerului sa inteleaga cerintele clientului, compania, obiectivele si publicul tinta. Noi vom pune intrebari sa putem intelege perfect ce anume doriti, ce asteptari aveti. Acest lucru ne ajuta foarte mult sa economisim timp. In unele cazuri solicitam clientilor nostri sa completeze un sondaj rapid,  astfel incat sa putem aduna cat mai multe detalii. Etapa de planificare este foarte importanta. Avem un proces personalizat de la inceputul proiectului pana la sfarsitul acestuia. Site-urile noastre web sunt dezvoltate pentru a include un sistem de gestionare a continutului personalizat pentru a satisface toate nevoile clientului nostru.
Fiecare website creat de echipa noastra de web design este proiectata perfect pe dispozitive mobile datorita codarii si tehnologiei noastre de design responsive. Dezvoltam elemente interactive pentru a oferi o experienta interesanta utilizatorilor folosind tehnologii precum: jQuery, Canvas si WebGL.
Factorii precum brandul firmei si publicul tinta joaca un rolimportant in dezvoltarea stilului vizual general al site-ului.

Parerea clientilor nostri conteaza! Folosind o proiectare web personalizata ne vom evidentia fata de concurenta dvs. cu un design unic si personalizat. Veti primi un link de testare pentru a vizualiza design-ul si accesul in interfata de administrare a site-ului. De retinut aceasta versiune nu este site-ul complet. Unele dezvoltari de administrare sau design nu sunt inca disponibile, fiind o etapa premergatoare pasului de predare finala. In aceasta etapa site-ul web este dezvoltat si populat cu continut asa cum este prezentat in propunerea initiala. In cazul in care s-a realizat un redesign, continutul poate fi furnizat de pe site-ul anterior, unde este cazul. Daca este necesar redactarea unui continut nou acesta va fi dezvoltat in aceasta etapa.
Inainte de lansarea site-ului va fi efectuata testarea site-ului pentru a ne asigura ca siteul functioneaza in conformitate cu cerintele, precum si testarea pe diferite browsere din considerente mobile. In cazul in care este necesar optimizarea in motorele de cautare, acestea vor fi efectuate in etapa urmatoare. Vom face o pregatire tehnica cu dvs. care sa va ofere posibilitatea de a va acomoda cu CMS-ul inainte de lansare (daca este necesar) pentru a va asigura ca puteti actualiza continutul website-ului dvs. cu usurinta.

Ce inseamna optimizare SEO site? Este procedura completa de indexare si clasare a site-ului in motoarele de cautare. Optimizarea in motoarele de cautare SEO este metoda puternica folosita pentru a creste vizibilitatea unui site web, pentru produsele si serviciile pe care le ofera in motoarele de cautare: Google, Yahoo si Bing. Cautarea organica are o lupta foarte stransa din traficul web si iti afiseaza afacerea in fata unui public cat mai larg posibil.
Ganditi-va ca site-ul dvs. va concura cu sute de site-uri pentru a incerca sa fie vizitat de cat mai multe persoane. Prin urmare este crucial sa va optimizati site-ul ca sa puteti fi afisat mai sus decat concurenta. Avem abilitatea si capacitatea de a ajuta clientii nostri sa ajunga in varful cautarilor native si sa ramana acolo. Scopul nostru este nu numai sa aducem un flux constant de noi vizitatori in fiecare luna ci si sa analizam comportamentul vizitatorilor si sa optimizam traiectoria acestora pentru a asigura conversie in vanzari, solicitari de oferte sau oricare ar fi obiectivele voastre. Unele site-uri necesita mai multa munca decat altele pentru a atinge si a mentine nivelul necesar de trafic si a face un randament substantial al investitiilor (ROI).

Preturi incepand de la 110 €