Adrese email yahoo si gmail

Facebook
WhatsApp
Pinterest
Twitter

Cuprins articol

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
Gmail Yahoo

Avertizare DMARC privind politca trimiterii de emailuri yahoo si gmail

Recent s-a observat ca la completarea formularului de contact nu se transmit emailuri, primind un mesaj de eroare cu privire la dezactivarea functiei mail() din motive de securitate sau primind un email cu continutul erorilor (momentan acest lucru se intampla doar pe unele servere).

Prin politica DMARC adoptata de acestia nu se mai permite transmiterea emailurilor de la adrese de Yahoo, Gmail etc doar daca emailurile sunt transmise prin serverele lor.

Ce solutie aveti pentru resolvarea acestei probleme?

Va recomandam sa folositi functia SMTP utilizand o adresa de email cu denumirea domeniului ( [email protected] ). Scriptul formularului de contact este creat sa transmita emailuri de la adresa de email setata in campul „Email” din formular catre adresa de email setata in scriptul dumneavoastra. Astfel daca in acel formular se va completa un email de la Yahoo,[email protected] scriptul va transmite email de la [email protected] catre adresa setata de dumneavoastra in magazin prin serverul unde este gazduit magazinul. Situatie ce incalca politicile DMARC adoptate de catre providerii de servicii de email (Yahoo, Gmail, Hotmail).

Mai multe informatii cu privire la politica DMARC puteti vizualiza la urmatoarele adrese:
http://www.dmarc.org/ – expirat
https://help.yahoo.com/kb/postmaster/yahoo-dmarc-policy-sln24050.html
https://support.google.com/a/answer/2466580?hl=en

Categorii Blog

Cele mai citite

Articole recente

Facebook