Adrese email yahoo si gmail

Recent s-a observat ca la completarea formularului de contact nu se transmit emailuri, primind un mesaj de eroare cu privire la dezactivarea functiei mail() din motive de securitate sau primind un email cu continutul erorilor (momentan acest lucru se intampla doar pe unele servere).

Prin politica DMARC adoptata de acestia nu se mai permite transmiterea emailurilor de la adrese de Yahoo, Gmail etc doar daca emailurile sunt transmise prin serverele lor.

Va recomandam sa folositi functia SMTP utilizand o adresa de email cu denumirea domeniului ( office@magazinultau.ro ). Scriptul formularului de contact este creat sa transmita emailuri de la adresa de email setata in campul „Email” din formular catre adresa de email setata in scriptul dumneavoastra. Astfel daca in acel formular se va completa un email de la Yahoo,popescu.ion@yahoo.com scriptul va transmite email de lapopescu.ion@yahoo.com catre adresa setata de dumneavoastra in magazin prin serverul unde este gazduit magazinul. Situatie ce incalca politicile DMARC adoptate de catre providerii de servicii de email (Yahoo, Gmail, Hotmail).

Mai multe informatii cu privire la politica DMARC puteti vizualiza la urmatoarele adrese:
http://www.dmarc.org/
https://help.yahoo.com/kb/postmaster/yahoo-dmarc-policy-sln24050.html
https://support.google.com/a/answer/2466580?hl=en

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.