Creare Logo Firma

Servicul nostru premium de creare logo firma vine in intampinarea celor care isi doresc un logo design de succes. Pentru noi proiectarea unui logo inseamna sa creeam identitati noi pentru marca dvs. care va vorbi mai mult decat cuvintele. Alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine!

Realizare logo firma sau organizatie

Cand vine vorba de dezvoltarea brandului companiei dvs. logo-ul este cel mai important element de branding pe care veti crea vreodata. Acest lucru stabileste aspectul pentru firma ta. Procesul de creare logo firma este de obicei prima componenta cu care clientii si potentialii clienti te vor asocia si identifica, asadar este evident ca va doriti ceva care sa reprezinte aspectul companiei dvs. chiar de la inceput. Am creat numeroase modele de logo firma personalizate pentru o gama larga de clienti intr-o varietate de industrii si suntem apreciati in mod constant pentru abilitatile de logo design distincte si profesionale pe care le producem.
Romania este un loc plin de designeri de logo agentii webdesign care creeaza logo-uri cu o eficienta diferita pentru firme de toate dimensiunile, asa ca este greu sa gasesti firma potrivita care sa-ti realizeze logo-ul. Nu numai ca proiectam logo-uri pentru firme si organizatii mari, colaboram si cu firme start-up care incearca sa se diferentieze pe o piata in crestere rapida si competitiva.

Un logo reusit te face intotdeauna memorabil

Un logo bine gandit va ajuta sa va pastrati brand-ul in mintea potentialilor clienti, ajutandu-va sa iesiti in evidenta din multime.

Logo firma care ofera consecventa pe teremen lung

Dupa ce ati obtinut propriul logo, acesta poate fi utilizat pe site-ul dvs. web, pe retelele de socializare, pe produsele fizice si publicitare.

intotdeauna o imagine profesionala

Logo-ul dvs. confera afacerii o identitate vizuala care contribuie la imaginea firmei dvs. in piata intr-un mod profesional.

Contribuie la randamentul investitiilor

Logo-ul ds. este stalpul de baza al tuturor materialelor dvs. de marketing, oferind o imagine profesionala care atrage clinetii.

Etape Creare Logo Firma

Suntem specializati in procesul de realizare logo firma

Alegi pachetul care ti se potriveste.
Am pregătit trei pachete și câteva opțiuni pentru a acoperi cele mai frecvente solicitări ale clienților și potențialilor noștri clienți.

Trimiti formularul de comanda.
În acest formular de comandă completezi anumite întrebări referitoare la viitorul logo sau/și despre firmă și profilul firmei pe care o reprezinți. Răspunusurile tale ne vor ajuta înțelegem firma și viziunea ei. Colaborarea inițială este decisivă în dezvoltarea unui proiect reușit, eliminând stările de confuzie sau exprimarea unui design nu tocmai pe placul tău.

Plata
Dupa completarea formularului și trimiterea lui cu succes, vei primi pe adresa de email introdusă în formular, o factură proformă cu valoarea selectată de tine. Plata realizarii logo-ului se face integrală și în avans conform facturii proforme emise în urma comenzii. Garantăm realizarea logo-ului final conform cerințelor dvs. prin revizuirea logo-urilor atât cat este necesar. Pentru referințe vă rugăm să contactați oricare din beneficiarii noștri afișați în secțiunea portofoliu logo firmePortofoliu Logo. Lucrul  la proiect începe de îndată ce plata este efectuată și confirmată.

Analiza propunerilor trimise de catre echipa noastra de creare logo firma.
Într-un interval de max 5 zile de la confirmarea plății, iți trimitem propunerile inițiale conforme cu cerințele de bază, exprimate anterior. Ai tot timpul la dispoziție pentru a analiza variantele primite. Îți sugeram să ceri părerea colegilor sau a familiei în legătură cu proiectul. Modificările solicitate de dvs. vor fi efectuate până veți fi mulțumit de rezultat.

Cere revizuiri dacă este necesar
Vom face modificarile solicitate bazându-ne pe indicațiile primite de la tine. Poți cere numărul de revizuiri maxime cuprinse în pachet pentru a fi pe deplin mulțumit de rezultatul final.

Primești modelul final
După alegerea variantei finale a logo-ului tau, pregătim fișierele originale necesare folosirii siglei. Îti vom trimite o arhivă ce conține designul original, diverse variante pentru web si tipografie sau inscripționare auto. Dupa obținerea aprobării finale, logo-ul va fi arhivat și trimis prin e-mail impreuna cu fișierele în extensia ai, corel, eps, pdf, jpg, png.

Preturi incepand de la 150 €